Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj către liderii PMP: Nu o mai provocaţi pe Elena Udrea! Ştie prea multe

elena udrea pmp

Elena Udrea a surprins marţi, la Constanţa, când a deplâns faptul că Radu Mazăre nu mai este primarul Constanţei, iar staţiunea Mamaia se degradează în lipsa acestuia. Miercuri, PMP a anunţat că se "delimitează total" de afirmaţiile Elenei Udrea despre Mazăre. Jurnalistul Ion Cristoiu pe transmite un mesaj liderilor PMP: "N-o mai provocați pe Elena Udrea! S-ar putea să nu fie deloc bine pentru Traian Băsescu!"

Vezi şi: PMP 'se delimitează în totalitate' de Elena Udrea

"Elena Udrea e cea care a scos la lumină acest partid, PMP, care risca să moară în anonimat dacă nu era candidata la președinție. Fosta președintă a PMP e redusă la condiția de turistă de către un lider PMP. Șeful Suprem al PMP e Traian Băsescu. Partidul lui Traian Băsescu îi dă Elenei Udrea un ghiont zdravăn.

Ar trebui, poate, s-o deplîng pe Elena Udrea. Știind ce știe ea, dar nu spune încă, mă tem că trebuie să-l deplîng pe Traian Băsescu. Și așa Elena Udrea e furioasă, pentru c-a fost aleasă drept țap ispășitor pentru cei zece ani de regim Traian Băsescu, în timp ce toți ceilalți ștabi ai acestui regim, în frunte cu Vasile Blaga, o fac pe luptătorii împotriva corupției.

Din cîte-mi dau seama, Elena Udrea nu va rezista dacă astfel de lovituri precum cea dată de PMP se repetă și va rupe convenția care o obligă la tăcere. Și cîte știe și nu spune încă Elena Udrea! S-ar cuveni ca Traian Băsescu să-și sfătuiască principalii colaboratori din PMP să evite în viitor astfel de provocări prostești ale Elenei Udrea", scrie Cristoiu pe blog.

Vezi şi: Elena Udrea regretă că Mazăre nu mai e primarul Constanţei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.