Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj către tineri: 'Haideți să nu mai așteptăm să ni se ofere ce vor alții, haideți să obținem ceea ce merităm cu adevărat'

"România Renaște" este o platformă dedicată mobilizării tinerilor care doresc să contribuie activ la schimbarea societății românești. Inițiativa își propune să unească tinerii vizionari și să colaboreze cu lideri autentici, care nu sunt influențați de jocurile politice ale grupurilor de interese și care pot reprezenta cu adevărat toți cetățenii României.

"România Renaște" se bazează pe convingerea că schimbarea poate fi realizată doar printr-un parteneriat solid între tineret și un lider capabil și dedicat, transmite unul dintre tinerii care dau semnalul implicării în viața socială și politică a țării.

“Avem generații de tineri ambițiosi care își doresc și vor avea un viitor frumos. Dar trebuie să-i ascultăm!

Trebuie să ne așezăm cu ei la masă, în medile lor, să discutăm relaxat și să le ascultăm ideile. Ne putem baza pe ei să transforme țara asta, dar avem și noi responsabilitatea de a le pregăti terenul.” - Citatul de mai sus îi aparține Secretarului general adjunct NATO, Mircea Geoană, și eu sunt sigur că România va deveni curând o țară care să prețuiască tinerii.

Am speranța că într-o bună zi, în România, vom avea și noi în funcția de Președinte al țării o personalitate marcantă, un lider pe care îl așteptăm cu toții de 35 de ani, un lider care să nu țină cont de jocurile politice ale grupurilor de interese, un lider care nu este controlat de partide politice și care va fi, într-adevăr, un Președinte al tuturor românilor!

Eu unul îndrăznesc să cred că se poate! Dar nu doar eu, ci mulți alți tineri visători asemeni mie au îndrăznit, iar din dorința noastra a apărut platforma România Renaște!

România Renaște este un ONG al tinerilor care s-au săturat să aștepte schimbarea în societatea românească, așa că au hotărât să se implice activ pentru a fi ei cei ce vor determina aceasta schimbare. Iar în viziunea noastră această schimbare poate fi posibilă doar într-un parteneriat cu o persoană de calibru, un lider adevărat al românilor, care să fie în același timp și un prieten al tinerilor.

Dacă și voi simțiți la fel ca mine, vă invit să vă înscrieți pe https://www.renasteromania.ro/inscrie-te/. Doar dacă ne vom uni vom putea demonstra tuturor faptul că suntem o forță demnă de luat în considerare! Haideți să nu mai așteptăm să ni se ofere ce vor alții, haideți să obținem ceea ce merităm cu adevărat!”, e mesajul transmis de Mario Carabaș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.