Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj CUTREMURĂTOR al actriței Aimee Iacobescu pentru Ion Caramitru: Vreau să TRĂIESC - VIDEO

www.spynews.ro
Aimee Iacobescu

Actrița Aimee Iacobescu trece prin momente cumplite. Bolnavă de cancer, actrița a făcut un apel la Ion Caramitru, din cauza costurilor tratamentului lunar.

Gestul disperat făcut de actrița Aimee Iacobescu, în vârstă de 70 de ani, bolnavă de cancer. Diagnosticată cu cancer, aceasta plătește lunar pentru tratamentul parțial compensat/gratuit peste 3.000 de lei, respectiv toată pensia și indemnizația. Singura ei speranță de a se descurca este indemnizația de merit viageră, în valoare netă de 3.500 de lei, drept pe care l-a solicitat UNITER de acum doi ani și jumătate, informeaza ziarulring.ro.

Citește și: Tudor Chirilă e făcut praf de un celebru solist din România: "Râsul curcilor, dragi tineri!"

Totuși, dacă va primi această indemnizație de merit, Aimee Iacobescu nu va mai primi indemnizația destinată actorilor. Astfel, veniturile celebrei actrițe ar urca de la 3.000 de lei în prezent, la 5.500 de lei. Ion Caramitru cumulează lunar din pensie, salariu, drepturi de autor și alte colaborări aproape 5.200 de euro (23.168 de lei, din care pensia este 2.599 de lei), potrivit propriei declarații de avere. „Domnule Caramitru, vreau să trăiesc, nu mă puteți acuza de asta. Orice om vrea să trăiască și atunci când este și bolnav, și singur, nu știe ce să mai facă, încotro să o ia, la cine să apeleze”, a spus Aimee Iacobescu pe clipul video in care cere ajutor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.