Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj de alarmă: `Un an care a început cu sânge!`

atentat istanbul

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, primul român care candidează la președinția Parlamentului European, atrage atenția că dacă ”2016 a fost presărat cu atentate cumplite, iată că și 2017 începe sub același semn al terorii! Din nou, Turcia a fost lovită de un atacator criminal și zeci de oameni au fost masacrați fără să aibă vreo vină. Spirala violenței și a intoleranței a primit un nou impuls”.

Vezi și: O nouă taxă de la 1 ianuarie 2017: 10 milioane de români sunt afectaţi

Vezi și: De ce a întârziat Klaus Iohannis desemnarea unui premier/ ZVON

În pofida acestor suferințe, mai spune Rebega, ne dorim ”ca Noul An să ne facă mai buni, mai curați în suflet și mai înțelepți! Fie ca Noul An să aducă mai multă pace în lume și să ne dea tuturor gândul cel bun și fapta pe potrivă! Fie ca Noul An să vină cu belșug și bucurii, pe măsura speranțelor și a credinței noastre!”

Peste două săptămâni, Laurențiu Rebega va marca o premieră în istoria politică a României, fiind susținut de Grupul Europa Națiunilor și Libertății al cărui vicepreședinte este pentru candidatura la șefia Parlamentului European. Voturile pe care Rebega la va aduna în primul tur de scrutin în aceste alegeri se pot dovedi determinante în cel de-al doilea tur de scrutin pentru că pot înclina balanța într-o parte sau alta, între grupul socialiștilor și grupul popularilor care își vor disputa victoria finală a președinției Parlamentului European.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.