Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj de la Bruxelles pentru Victor Ponta: 'L-au susținut oameni care au crezut că e altceva decât un un 'acoperit', un 'pisicuț' tras cu cheia'

facebook.com
Razvan Popa

De la Bruxelles, Răzvan Popa, europarlamentar PSD, lansează un atac la adresa lui Victor Ponta! El îi aduce aminte fostului său coleg că a ajuns în funcțiile pe care le-a deținut, de-a lungul timpului, nu de cei care ”manevrează de la spate”, ci de ”membrii și nemembrii de partid, oameni care au crezut că Ponta e altceva decât un un ”acoperit”, un ”pisicuț” tras cu cheia”.

Reacția lui Popa vine ca urmare a declarațiilor dure făcute de Ponta împotriva unor lideri din PSD.

Citește și: USR Plus șochează! ‘Proprietatea privată trebuie să dispară’

”#pisicuțacoperit

Partide ”noi”, metehne vechi și urâte, cu iz de mahala...

Victor Ponta și ProRomânia sunt o palmă dată românilor. Și asta doar dacă ne uităm la limbajul folosit de ”liderii” acestui așa zis partid la adresa foștilor colegi, colegi care i-au susținut în multele funcții deținute de-a lungul timpului. Nu, nu cei care-i manevrează de la spate i-au susținut. Nu securiștii vechi și noi, la ordinele cărora răspund, au alergat pentru ei în campanie și le-au dat votul. Ci membrii și nemembrii de partid, oameni care au crezut că Ponta e altceva decât un un ”acoperit”, un ”pisicuț” tras cu cheia.

Citește și: Liviu Dragnea are parte de o zi plină de emoții! Zi decisivă pentruliderul PSD! Instanța va da un verdict azi

Realitatea este că Victor Viorel și cu ai lui reprezintă exact esența a ceea ce nu ar mai trebui să existe în politică: trădare, oportunism și manipulare.

Oricât de disperat ar fi cineva să obțină niște voturi, astfel de apucaturi vechi și urâte, securistoidale, exprimate cu ordin sau nu, nu pot fi scuzate și cu atât mai puțin uitate.”, e mesajul lui Răzvan Popa.

Citește și: Gigi Becali, amendat de Comisia de Disciplină a FRF! Care este cauza .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.