Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj de mobilizare la vot a candidatului PNL pentru Sectorul 6

masapresei.ro
alegeri

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, Razvan Mironescu, a lansat pe pagina sa de Facebook un apel ca toți cetățenii să meargă la vot:

”Dragi locuitori ai Sectorului 6,

Știu că sunteți dezamăgiți de întreaga clasă politică. Știu că sunteți supărați și că răbdarea voastră a cam atins fundul sacului. Acum patru ani ați votat plini de speranță schimbarea regimului Poteraș, un regim în care pe final de mandat s-a furat mai mult decât vă puteți imagina. Când Rareș Mănescu a ajuns la Primărie a trebuit să îndrepte aproape 80% din buget către plata datoriilor rămase în urma tunurilor pentru care Poteraș este astăzi în închisoare.  Cât să poți reconstrui cu doar 20%? Probabil mai mult decât s-a făcut, dar mai puțin decât v-ați fi dorit voi. Colegul meu Rareș Mănescu a greșit enorm  că nu a comunicat cu voi, că nu v-a explicat și nu v-a cerut ajutorul. Eu sunt convins că împreună puteați găsi soluții… poate nu administrative pentru că asta este treaba specialiștilor, dar cu siguranță emoționale. Astăzi cei mai mulți dintre voi sunteți foarte supărați. Iar când oamenii sunt supărați își varsă amarul pe primul care le iese în cale…

În fiecare zi merg prin sector și mă întâlnesc cu voi. Vă ascult cu mult interes problemele, pentru că problemele voastre sunt și problemele mele. Vreau și pot să le rezolv, dar pentru asta trebuie să-mi dați o șansă.

Astăzi ne aflăm în situația ingrată în care printre favoriții la câștigarea Primăriei Sectorului 6 se află un personaj extrem de controversat, cu grave probleme de moralitate și integritate, un tip care-l aduce mereu pe Dumnezeu în discuție, deși în urmă cu patru ani chiar Biserica i-a făcut o plângere penală pentru blasfemie. Ștefan Florescu, care până mai ieri era membru în PSD, partidul penalilor, prietenul lui Fane Spoitoru, prietenul periculoșilor interlopi din Clanul Sportivilor pozează astăzi în independent și împarte zeci de mii de pachete bătrânilor nevoiași, cumpărându-le votul. Profită de naivitatea și de bunătatea lor, iar pentru asta EU, Răzvan Mironescu vreau să-mi cer scuze în fața voastră, a tuturor.

Dacă am ajuns în această situație, înseamnă că nici eu nu am făcut suficient. Înseamnă că mesajul meu nu a fost suficient de puternic și nu a ajuns la voi. Sau poate că înseamnă că vreți să-l certați pe Rareș Mănescu, care nu mai candidează, sancționându-mă pe mine… dar de fapt pedepsindu-vă pe voi, fără voință. Pentru că a alege Ștefan Florescu sau PSD asta înseamnă. Sunt singurul care a putut semna declarația de integritate propusă de România Curată. Nu sunt traseist și nu am niciun dosar penal. Principalii mei contracandidați nu pot afirma niciuna din cele două. Iar cine a luat o dată, va lua și a doua și a treia și a n-a oară, așa cum au făcut 6 din cei 7 primari pe care i-ați ales în urmă cu 4 ani și care astăzi sunt suspendați și cu serioase dosare penale pentru că au furat de la noi toți.

Nu am intrat în politică de foarte mult timp, dar am intrat ca să las ceva în urma mea, să-i pot arăta fiului meu că dacă ești corect, integru, competent și perseverent poți transforma răul în bine. Sectorul 6, oamenii de aici mi-au dăruit mult bine. Dați-mi șansa să vă pot întoarce binele.

Îmi doresc ca după 5 iunie să schimb la față Sectorul 6. În ultimul an, am muncit enorm la un proiect foarte solid care va rezolva încet încet marea majoritate a problemelor din sector. Trebuie doar să-l pun în aplicare, dar pentru asta am nevoie de voi, de încrederea voastră și de suportul vostru.

Votați-mă pe 5 iunie, votați Răzvan Mironescu pe 5 iunie, iar peste 4 ani, în loc de campanie, vom sărbători în fiecare zi noua față a Sectorului 6 . Votați Cătălin Predoiu pentru că întregul București are nevoie de un manager profesionist și nu de un recitator de texte utopice! Votați Cătălin Predoiu pentru că Sectorul 6 are nevoie de susținerea lui. În programele Gabrielei Firea sau Nicușor Dan nu există nicio referire la marile proiecte necesare pentru Sectorul 6. Nicuțor Dan spune că nu este nici de dreapta, nici de stânga, dar de fapt reprezintă noua stângă, care va deveni la fel de periculoasă ca cea de azi. Gabriela Firea nu este nimic altceva decât reprezentanta unor grupuri de interese cărora nu le pasă decât de ei înșisi.

Nu puteți opri timpul, dar putem schimba timpurile împreună! Haideți să reclădim împreună Bucureștiul! Dați-ne o șansă! Dați-vă o șansă pentru că SE POATE! Doar împreună se poate! Fiți fiecare schimbarea pe care doriți să o vedeți în București și veniți la vot! Altfel vor decide alții pentru voi!

 

Cu cele mai bune gânduri,

Răzvan Mironescu

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.