Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj de război de la Bruxelles Pentru PSD: Lupta cu PNL și Klaus Iohannis de abia începe

razboi sie sri

”Am intrat în Partidul Social Democrat la 18 ani pentru că sunt convins că valorile stângii politice – solidaritatea și bunăstarea – definesc nevoile din societatea românească. Când am argumente, nu ezit să critic lipsa de profesionalism a președintelui Klaus Iohannis pe situații clare precum Grecia sau Schengen. Din păcate, nu toți o facem suficient. Mi-am dat seama că după ce am pierdut bătălia pentru prezidențiale am abandonat lupta, deși războiul nu era gata.

Citește și: DNA pregătește BOMBA: Vizat e Secretariatul General al Guvernului

Adevărații noștri adversari politici sunt PNL și Klaus Iohannis, iar lupta de abia începe. Această bătălie nu este despre oameni, ci despre viziuni diferite asupra societății, o luptă între noi, social și mai ales democrați, și un centralism autoritar bazat pe mitul liderului mesianic. Spre exemplu, pe subiectele Grecia, Schengen sau Codul Fiscal au fost luate decizii, deși nu a existat nicio consultare publică și chiar dacă atribuțiile prezidențiale presupun dialog și echilibru”, a declarat europarlamentarul Victor Negrescu în cadrul conferinței județene a PSD Neamț.

Citește și: Lovitură pentru Valeriu Zgonea: A fost trimis în judecată

Explicând poziția sa în perspectiva Comitetului Executiv Național al PSD, europarlamentarul susține o formulă de echipă.

„După atâția ani de politică, nu cred că funcțiile sunt importante. Partidul Social Democrat are lideri mult mai competenți decât cei ai PNL. Pentru a fi însă puternici, avem nevoie de toți”, a explicat poziția sa eurodeputatul Victor Negrescu.

Citește și: Lovitură pentru Valeriu Zgonea: A fost trimis în judecată

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.