Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj din puşcărie al lui Dan Voiculescu: Ce anunţuri face mogulul

dan voiculescu

Mesaj din spatele gratiilor al mogulului Dan Voiculescu. Acesta a vorbit despre televiziunile din trustul Intact şi despre retehnologizarea şi modernizarea acestora.

"Vicisitudinile acestor ani nu v-au învins. Să faci performață, peste 20 de ani, într-o competiție acerbă și, de multe ori, nedreaptă, este cu adevărat remarcabil. Am fondat acest trust, l-am condus mult timp, însă mi s-a părut sănătos ca, la momentul potrivit, să las o nouă generație de lideri să se călească cu greul cotidian. Sunt mândru de fiicele mele. Și de voi.

Citeşte şi: Au JEFUIT o mănăstire celebră: Unde erau ascunşi 100.000 de euro

Sunt convins că acest fenomen – și aici mă refer la toți cei care azi faceți parte din familia ”Intact Media Group”- a apărut ca urmare a iubirii voastre pentru meseria pe care ați ales-o, pentru bucuria de a crea, de a îndulci viața românilor. Ați găsit aici valorile care vă reprezintă și ați format o familie. Acest spirit puternic de familie este ceea ce nu poate fi învins. La acest spirit se adaugă valori fundamentale ca: demnitatea, curajul și onoarea.

Citeşte şi: Noi dezvăluiri incendiare ale Alinei Petre: 'A fost ucis'

În România, a primi atâtea lovituri înseamnă că ești important. În România, a te ridica după fiecare lovitură, înseamnă că ești puternic și ai un țel pentru care merită să te lupți. Vă mulțumesc tuturor celor care ați contribuit zilnic la aceste realizări ce au rezistat timp de peste două decenii, precum și celor care vor duce mai departe, cu pasiune, nobila lor profesie. Vă doresc tuturor liniște și realizări profesionale, pe măsura eforturilor depuse zi de zi.

Citește și: Noua MODĂ PORNO printre tinere: Cum au ajuns să se machieze / FOTO

PS: realizările voastre sunt astăzi împlinirea mea – acolo unde se termină vocația de om de afaceri și începe bucuria de a fi OM.", a scris Dan Voiculescu pe propriul blog.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.