Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj dur al unei cunoscute judecătoare pentru Laura Codruţa Kovesi: 'Nu mă intimidează'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Iohannis kovesi

Scandal fără sfârşit în justiţie. După ce ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a cerut revocarea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, un val de contestatari ai acesteia ies acum la înaintare. O cunoscută judecătoare spune că nu o intimidează ieşirile lui Kovesi, dar nici susţinerea pe care şefa DNA o are din partea lui Klaus Iohannis şi a şefilor instituţiilor europene.

Citeşte şi: Mărturia unui lider PSD din spatele gratiilor: Ce vrea să facă după ce a ieşit din arest - 's-au făcut multe speculaţii'

"Pe mine nu mă intimidează ieşirile lui Kovesi, ale preşedintelui sau ale celor de la Parlamentul European. La Curtea de Apel Ploieşti sunt probleme. Aşa au fost şi la Curtea de Apel Oradea. Kovesi a spus ca dacă probele au trecut de cameră preliminară sunt reale. Dacă sunt semne de întrebare în dosare, e o mare problemă. La nivel de percepţie, judecătorii au îndoieli. Cei care au aceste dosare, ale acestor procurori cu probleme, îşi pun astfel de întrebări. E foarte rău pentru DNA că a fost prinsă într-un asemenea scandal", a spus Adina Lupea, judecator Curtea de Apel Cluj, în direct la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.