Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj EXTREM transmis de Dan Voiculescu din pușcărie: Vorbește despre bani și Camelia Bogdan

voiculescu catuse

Dan Voiculescu profită de scandalul Panama Papers pentru a le răspunde celor care îl acuzau că are bani ascunși prin străinătate. Aflat în pușcărie, fostul politician transmite un mesaj extrem și judecătoarei care l-a băgat pentru 10 ani după gratii, Camelia Bogdan.

”Un mit alimentat constant de adversarii mei timp de 26 de ani a fost spulberat de instituțiile statului român și de cele internaționale.

Mitul averii ascunse a lui Voiculescu, conturile Crescent și fabuloasa construcție creată în jurul conturilor lui Ceaușescu nu mai pot fi astăzi alimentate, iar propagandiștii nu mai știu ce să inventeze.

În 2014, am promis opiniei publice, românilor care mai aveau suspiciuni și celor care mă acuzau că m-am îmbogățit din banii poporului că rezultatul acestor investigații va demonstra că tot ce am realizat în viață, am realizat prin muncă, multă și cinstită.

Citește și: INEDIT Un calugar roman are un succes nebun in lumea modei

Și așa am făcut. Am formulat nenumărate adrese, toate însoțite de reveniri prin care am solicitat informații la care aveam dreptul ca oricare cetățean al acestei țări solicitând să mi se comunice rezultatul:

Cercetărilor extraordinare facute de INSTITUȚIILE NAȚIONALE menționate în DP 888/A/08.08.2014

Am înțeles că nicio instituție din cele menționate de Camelia Bogdan nu ar fi informat că ar fi găsit bunuri mobile și imobile sau conturi ale societăților comerciale la care eu să figurez ca împuternicit, beneficiar real, asociat sau administrator, situate în țară sau în străinătate, altele decât cele declarate de mine.

Citește și: Primul oraș care angajează pisici pentru uciderea șobolanilor

Tuturor acestor instituții le-am solicitat să respecte legea și dispozitiile deciziei de condamnare, să realizeze aceste verificări și să comunice instituțiilor abilitate rezultatele obținute.

Investigației realizate LA NIVEL INTERNAȚIONAL de către Biroul pentru prevenirea criminalităţii şi de cooperare din cadrul Ministerului Justiției prin intermediul REȚELEI DE RECUPERARE a creanţelor din statele membre ale Uniunii Europene care s-a încheiat iar singurul răspuns primit a fost cel din Cipru care spune: ”Cât despre proprietăti sau alte bunuri deținute, autoritățile din Cipru nu au identificat niciuna dintre persoanele fizice menționate ca proprietari de bunuri mobile sau imobile pe teritoriul Ciprului. Pentru identificarea conturilor bancare ale persoanelor fizice menționate este necesară transmiterea unei comisii rogatorii internaționale.”

Citește și: ȘOCANT O cântăreață a murit pe scenă, în timp ce cânta: Ce i s-a întâmplat / VIDEO

COMISIILOR ROGATORII INTERNAȚIONALE înființate LA SOLICITAREA MEA.

Pentru a înlatura orice îndoială, în luna septembrie 2015 am solicitat instituției responsabile cu punerea în executare a hotărârii de condamnare să trimită în întreaga lume comisii rogatorii care să identifice conturile bancare ale mele, ale fiicelor mele și ale societătilor la care familia mea este acționar.

Toate au confirmat că nu am societăți, conturi, bunuri mobile și imobile ascunse, în țară sau în străinătate.

Asadar, este aberant să afirmi că cineva tergiversează confiscarea averii mele din Cipru care … NU EXISTĂ (așa cum instituțiile naționale și internaționale confirmă).”, e mesajul transmis din pușcărie de Dan Voiculescu.

Citește și: Orașul care e interzis pe Facebook: Care e motivul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.