Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj neașteaptat de la ex-judecătorul ucrainean răpit în Moldova: Draga mea soție, abține-te de la comentarii negândite

Telegram
Mykola Chaus Ceaus

Soția judecătorului ucrainean, Svetlana Ceaus, a declarat săptămâna aceasta că soțul acesteia este ținut împotriva voinței, iar adresarea video este înscenată.

Pe de altă parte, soțul acesteia, Nicolae Ceaus, a declarat într-o nouă adresare că nu s-a așteptat la o astfel de reacție din partea societății și i-a adresat soției sale un mesaj în care o convinge că nimic nu a fost înscenat, transmite Știri.md.

”M-am convins că se fac diverse manipulări pe marginea situației create. Chiar și din partea ”avocaților” mei despre care nu am auzit. Dar toate la timpul lor.

Draga mea, vreau să mă adresez ție, situația în care ne-am pomenit trebuie înțeleasă, calmează-te și înțelege-mă, despre aceasta eu nu odată am vorbit.

Totul neapărat va fi bine! Abține-te de la comentarii și declarații negândite. În cutând eu, tu, Vova, Antonia și ”Prințiușa” vom fi împreună!!!”, a scris Ceaus pe canalul său de Telegram.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.