Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj puternic al umaniștilor, la Mausoleul de la Mărășești: Exemplul eroilor acestui neam ne determină să ne unim și să avem credință în România

PPUsl
marasesti

O delegația a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), condusă de Daniel Ionașcu și Ramona Ioana Bruynseels, a depus coroane de flori la Mausoleul de la Mărășești, acolo unde liderii umaniști au transmis un mesaj de unitate.

„Când au spus și au demonstrat că „pe aici nu se trece”, eroii de la Mărășești au avut credință în Dumnezeu, în România și într-un destin mai bun pentru familiile și națiunea lor. Marile împliniri ale unei națiuni nu sunt posibile fără sacrificiu și credință. Exemplul lor ne obligă să luptăm cu demnitate, onoare și curaj pentru a garanta un destin mai bun națiunii noastre. Ne determină să ne unim și să avem credință în România”, a afirmat Ramona Ioana Bruynseels, candidat pentru Senatul României.

Mărășeștiul simbolizează locul unde victoria armatei române a salvat sufletul acestei națiuni, spune Daniel Ionașcu, acesta fiind motivul pentru care umaniștii au ales să își „mărturisească dorința de a deschide drumul unei noi uniri” chiar la Mărășești.

„Marile victorii care ne-au marcat istoria și ne-au salvat națiunea au fost realizate prin sacrificiul eroilor noștri și cu ajutorul lui Dumnezeu. Victoria de la Mărășești a salvat sufletul românesc de robie, de frică, de dezbinare! Eroii de la Mărășești au deschis calea Marii Uniri. Acesta este motivul pentru care noi, umaniștii, am ales să venim astăzi aici, să ne cinstim eroii și să ne mărturisim dorința sinceră de a deschide drumul unei noi uniri, a sufletului românesc în credința creștină”, a transmis Daniel Ionașcu, președintele executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), candidat pentru Senat la Suceava.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.