Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj SURPRIZĂ din partea Parlamentului European pentru români, de Paște

parlament european

Parlamentul European a transmis, pe Facebook, un mesaj cu ocazia sărbătorilor pascale. Instituția îndeamnă românii să meargă la vot pe 26 mai, la alegerile europarlamentare.

„Fie ca... toți românii să meargă la votul pentru Alegerile Europene, pe 26 mai! #dedataastavotez #alegeriUE2019 #EP2019 #AlegeriEuroparlamentare #Europarlamentare2019”, este mesajul transmis de Parlamentul European, pe Facebook.

Citește și: LOVITURĂ pentru Parchetul General - Apropiat de-al lui Liviu Dragnea, reținut cu surle și trâmbițe, ACHITAT de instață

Și președintele Klaus Iohannis a transmis duminică un mesaj cu ocazia Paștelui, el urând românilor ”sărbători luminate cu liniște și pace în suflet”.

Liviu Dragnea a postat o fotografie cu trei ouă roșii și o bucată de cozonac.

”Să primiți Sărbătoarea Învierii Domnului cu seninătate și să vă bucurați de lumina acestor zile împreună cu cei dragi. Vă doresc Paște fericit! Hristos a înviat!”, a scris Dragnea pe contul său de Facebook.

De asemenea, un mesaj video a postat și Călin Popescu Tăriceanu.

”Sărbătoarea Învierii Domnului este pentru toți credincioșii ortodocși un prilej de bucurie, de speranță, de apropiere de familie, pentru că acestea sunt lucrurile care reprezintă cheia binelui pentru viitor. Această perioadă trebuie să fie un moment în care reflectăm asupra lucrurilor cu adevărat importante pentru fiecare dintre noi, un moment de răgaz de la problemele de zi cu zi. Sărbătorile de Paște să ne găsească pe toți mai îngăduitori și mai înțelepți, mereu cu lumina în suflet și în gânduri”, a spus Tăriceanu.

Premierul Viorica Dăncilă a transmis sâmbătă mesajul. „Sărbătorile Pascale ne aduc din nou binecuvântare, încredere și speranță, ne apropie mai mult de divinitatea care există în oameni și ne dau șansa unui nou început, sub orice formă ar fi acesta”, arată prim-ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.