Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajele oamenilor politici, după decesul actorului Marin Moraru

Actorul Marin Moraru a murit la vârsta de 79 de ani, în spitalul Elias din Capitală. Printre oamenii politici care au transmis mesaje de condoleanțe se numără premierul Dacian Cioloș sau liderul PSD, Liviu Dragnea.

Citește și: DOLIU în lumea teatrului: a murit actorul Marin Moraru

"S-a stins marele actor Marin Moraru. Pentru generaţia mea, Marin Moraru a fost omul care a umplut cinematografele şi sălile de teatru cu umor, blândeţe şi căldură. Când eram copil, fugeam fericit în casă când era Marin Moraru la televizor. A fost un artist desăvârşit şi un om minunat. Dumnezeu să îl odihnească!", a scris Dragnea, duminică seara, pe Facebook.

"Marin Moraru a fost unul dintre actorii luminoşi care a marcat lumea teatrului şi filmului românesc decenii la rând, cum numai cei puţini, atinşi de har o pot face. Din păcate, încă o stea a scenei ne părăseşte. Rămânem fără o minte sclipitoare, un actor talentat cu un farmec aparte şi un om care a fost mereu interesat şi de viaţa cetăţii. Rămas bun, Maestre!", afirmă premierul Cioloş în mesajul de condoleanţe transmis la încetarea din viaţă a actorului Marin Moraru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.