Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajele SECRETE dintre Florin Ghiulbenghian și Marian Măgureanu: Noi denunțuri la DNA / FOTO

STIRIPESURSE.RO a intrat în posesia unor mesaje dintre Florin Ghiulbenghian și Marian Măgureanu, fiul fostului șef al SRI, Virgil Măgureanu. Ghiulbenghian, devenit celebru după seria de denunțuri explozive făcute la DNA alături de Alina Petre fosta soție a lui Marian Măgureanu, este președintele Fundaţiei Europene pentru Bună Guvernare şi Prevenirea Corupţiei. Schimbul de mesaje dintre Marian Măgureanu, alintat cu apelativul ”Elefănțelule”, și Florin Ghiulbenghian, alintat ”Ursulețule”, este unul înregistrat pe 15 martie, chiar când urma să explodeze seria de denunțuri la DNA. În mesajele pe care vi le prezentăm, și care sunt deja la dosarul depus la DNA, cei doi vorbesc despre droguri, femei și o colaborare cu DNA.

Citește și: De ce se temea, Simona Halep nu a scăpat: Vestea dramatică venită de la WTA

”Imi este drag, in ciuda numeroaselor... El este cel care m-a contactat. In primul rand, el mi-a scris mie. Nu stiu unde exista santaj, din momentul in care Magureanu stia de anul trecut ca s-a depus un denunt impotriva tatalui sau.

Avalansa a inceput cu mult timp in urma.Lucram la cateva denunturi. Chiar maine vom depune doua, saptamana viitoare, trei. L-am sfatuit sa se autodenunte. Romanii se cred intangibili. DNA ul isi face treaba indiferent de cine este infractorul.”, a spus Ghiulbenghian la B1 TV.

Citește și: SUA trimit militari și armament în România, Rusia ripostează dur: 'Răspunsul va fi simetric'

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.