Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul lui Dan Barna de Ziua Copilului - 'Să lăsăm copiilor o ţară mai bună decât cea pe care am primit-o de la părinţii noştri'

barna dan

Preşedintele USR Dan Barna consideră că cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru copiii României este să le lăsăm o ţară mai bună decât aceea pe care am primit-o de la părinţii noştri, potrivit Agerpres.

"O ţară mai bună înseamnă acces la educaţie de calitate, înseamnă că niciun copil nu mai trebuie să meargă la culcare flămând, înseamnă o ţară pe care nu vrei să o părăseşti atunci când te faci mare. Acesta a fost principalul nostru obiectiv atunci când am început să lucrăm la programul USR (...). Şi nu ne vom opri până nu vedem fiecare măsură de acolo aplicată. La mulţi ani, tuturor copiilor! Succes celor care se pregătesc de examene în aceste zile!", a scris luni Barna, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Descoperire revoluţionară a medicilor: Gelul care închide orice rană deschisă, fără cusături

Liderul USR relatează cum şi-a regăsit jocul preferat din copilărie - "Animale din continente".

"Am fost în weekend în vizită la nişte prieteni şi dând o tură pe la un raion de jucării, să le luam ceva copiilor, am avut extraordinara bucurie să (re)găsesc jocul meu preferat din şcoala primară: 'Animale din continente'.

Imaginile acelor cărţi pentru joc atât de frumos desenate şi toate informaţiile, pe care la vremea aceea le învăţasem pe de rost, despre pe unde trăiau, ce mâncau şi ce prieteni aveau Lama, Pitonul Roşu, Tapirul, Dromaderul sau Urangutanul, mi-au revenit instantaneu în minte umplându-mi ziua de bucurie. La mulţi ani tuturor copiilor, cu vârsta sau cu sufletul", a adăugat Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.