Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Dîncu, după acuzațiile lui Liviu Dragnea: PSD nu își schimbă direcția, reconstrucția merge mai departe

adevarul.ro
vasile dincu

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a declarat, joi, pentru Agerpres, că Liviu Dragnea are dreptul la opinie, menţionând însă că acesta a lăsat partidul într-o "mare" criză de imagine. Dîncu a reacționat la acuzațiile lui Dragnea la adresa PSD precum faptul că PSD a ajuns un partid "praf", "fără personalitate" și „în buzunarele SRI”.

"Eu nu vreau să polemizez cu Liviu Dragnea, pentru că este în momentul ăsta într-o situaţie fericită pentru el. Mă bucur că a scăpat de acest calvar şi că poate să îşi refacă sănătatea şi viaţa privată şi toate celelalte, de aceea nu pun mare preţ pe situaţiile acestea în care oamenii declară, poate, ce se aşteaptă de la ei, pentru că răspunde la o întrebare. Are şi el dreptul la opinie şi ca oricine poate să se exprime asupra unui partid sau a altuia. Explic asta poate şi prin faptul că oamenii pe care i-a lăsat în PSD, probabil mulţi oameni pregătiţi de el, s-au lepădat de el şi l-au dezamăgit probabil”, a spus Vasile Dîncu.

„Cred că, după ce se va linişti, va putea să vadă mai clar lucrurile. Să nu uităm că la plecarea lui din partid, partidul a pierdut alegerile şi ajunsese la un minim istoric, de 22%, dacă nu mă înşel, deci a lăsat partidul într-o situaţie de criză de lider şi o mare criză de imagine. Fără să polemizez, noul PSD merge mai departe cu reconstrucţia şi nu îşi modifică direcţia în funcţie de puncte de vedere, chiar dacă vin de la un fost preşedinte", a afirmat Dîncu, pentru AGERPRES.

El a susţinut că Liviu Dragnea este "un om direct" şi poate să le transmită celor de la PSD părerea şi sfaturile sale faţă în faţă, "nu are nevoie de conferinţe de presă sau de intermediari pentru a spune direct ce îl nemulţumeşte la partid".

"Ne cunoaşte pe toţi cei de acolo, unii i-au fost prieteni, alţii i-au fost subalterni, alţii au fost lansaţi de domnia sa în politică, aşa încât are telefoanele tuturor şi poate discuta despre asta", a spus Vasile Dîncu.

Citește și: INTERDICȚIILE lui Liviu Dragnea până în 2024: Fostul lider PSD își poate relua activitatea politică în anumite limite .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.