Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul Poliției Române după perchezițiile ample din această dimineață: 'Ai găsit o ofertă online bună la țigări?'

politia romana

„Ai găsit o ofertă online bună la țigări? Și noi, iar în dimineața asta am fost să o verificăm la fața locului”, transmite Poliția după ce poliţiştii au descins la 41 de adrese din București și 6 județe, făcând percheziţii la traficanţii de tutun.

„Chiar acum polițiștii efectuează 41 de percheziții în Ilfov, Ialomița, Călărași, Bacău, Prahova, Satu Mare și București la mai multe persoane bănuite că ar fi „fabricat” tutun. Dacă alchimiștii încercau să obțină aur din amestecarea mai multor substanțe, persoanele pe care le-am vizitat în această dimineață au încercat să obțină rețeta tutunului de succes. Vreți să o aflați? Se ia tutunul vrac, se fierbe, se adaugă „arome”, apoi se ambalează sub numele unor branduri cunoscute și se vinde on-line celor dornici de un chilipir. Nu încercați acasă, venim să verificăm! Nu încurajăm fumatul, dar un sfat vă putem oferi…până vă lăsați de fumat. Cumpărați din surse autorizate, nu știți niciodată ce se află în interiorul unei țigări fabricate în condiții neverificate!”, transmite Poliția Română.

3 noi simptome ale COVID-19 au fost incluse în lista oficială din SUA

Polițiștii fac luni 41 de percheziții la locuințele unor persoane bănuite de producerea, depozitarea și comercializarea de tutun prelucrat de fumat. Perchezițiile au loc în județele Ilfov, Ialomița, Călărași, Bacău, Prahova, Satu Mare și în municipiul București.

Conform IGPR, sunt indicii că o parte din persoanele bănuite au constituit un grup infracțional specializat în prelucrarea tutunului brut în tutun de fumat, obținut prin fierbere, adăugare de arome și mărunțire. La grup ar fi aderat alte persoane care aveau atribuții de promovare online, primirea comenzilor telefonic și vânzare. Tutunul ambalat sub diferite mărci cunoscute era comercializat prin rețele de curierat, încasând contravaloarea ramburs. Pe numele a 22 de persoane au fost emise mandate de aducere, urmând a fi conduse la sediul Direcției de Investigare a Criminalității Economice.

Prejudiciul estimat prin activitatea infracțională este de 1.000.000 de euro reprezentând accize datorate bugetului consolidat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.