Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul președintelui României transmis la deschiderea evenimentului „Târgul Economiei Arădene”

presidency.ro
Klaus Iohannis

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis joi, 17 mai a.c., un mesaj la deschiderea evenimentului „Târgul Economiei Arădene” organizat de Consiliul Județean Arad, Primăria Arad și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Arad, prezentat într-un comunicat oficial pe site-ul www.presidency.ro.

Vă prezentăm în continuare textul mesajului:

„Îmi face o deosebită plăcere să salut deschiderea «Târgului Economiei Arădene» și vă felicit pentru organizarea acestui eveniment în anul Centenarului Marii Uniri. Asemenea evenimente, dincolo de semnificația momentelor aniversare, trebuie să deschidă și noi perspective de dezvoltare pentru economia noastră.

România prosperă pe măsură ce regiunile sale se dezvoltă și sunt mai bine administrate. Din acest punct de vedere, județul Arad este unul dintre cele mai dinamice și puternice din România. Economia locală beneficiază de un important ritm de creștere, este dominată de un sector privat puternic, bazat pe competitivitate industrială și atractivitate investițională. Pentru fiecare angajat din sectorul public, Aradul are mai mult de 6 angajați în sistemul privat, cea mai mare proporție de acest fel, cu excepția Bucureștiului. Aradul este și o regiune puternic conectată cu economia europeană, prin exporturile care în anul 2017 au depășit 5% din exporturile totale ale României.

Cred că rețeta succesului dumneavoastră datorează foarte mult parteneriatului dintre autoritățile locale și investitori, fie ei cu capital românesc sau străin. Roadele acestui parteneriat se văd la fața locului – prin mediul de afaceri atractiv și competitiv.

Județul dumneavoastră beneficiază de aportul unor companii importante, cu realizări notabile în industrie și agricultură. De la nume cu tradiție în economia noastră, precum Astra Vagoane Arad, cu exporturi pe cinci continente, până la noii jucători din industria de vârf, antreprenorii locali contribuie decisiv la dezvoltarea economică și socială în plan regional.

Aradul este un exemplu de antreprenoriat și administrație bazat pe responsabilitate și viziune. Prin eforturile oamenilor harnici și dedicați din economia și administrația locală, Aradul continuă să fie un motor al schimbărilor în bine la nivelul României.

Urez succes «Târgului Economiei Arădene» și vă felicit pentru această inițiativă!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.