Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul preşedintelui pentru partidele din Republica Moldova

iohannis birou semneaza

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis azi oficial un mesaj de încurajare şi susţinere pentru partidele pro-europene care au constituit Alianţa pentru Integrare Europeană III care dă posibilitatea constituirii unui nou guvern în Republica Moldova şi pune capăt unei crize politice declanşate de demisia premierului Chiril Gaburici.

******

Președintele României salută semnarea Acordului de constituire a Alianței pentru Integrare Europeană 3 din Republica MoldovaÎn urma semnării Acordului de constituire a Alianței pentru Integrare Europeană 3 de către liderii Partidului Liberal Democrat (PLDM), Partidului Democrat (PDM) și Partidului Liberal (PL) din Republica Moldova, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis următorul mesaj:

„Salut semnarea Acordului de constituire a Alianței pentru Integrare Europeană 3 din Republica Moldova. Îmi exprim încrederea că noua alianță de guvernare va continua și va aprofunda procesele de reformă care să asigure parcursul european al Republicii Moldova. Am speranța că noua alianță va fi una solidă și stabilă, în măsură să răspundă așteptărilor cetățenilor Republicii Moldova și partenerilor europeni, mai ales în ceea ce privește consolidarea instituțiilor statului și materializarea angajamentelor asumate prin Acordurile de Asociere și liber schimb cu Uniunea Europeană.

Totodată, doresc să reafirm susținerea fermă și sprijinul României pentru eforturile autorităţilor de la Chişinău în direcţia consolidării drumului spre Uniunea Europeană, precum și continuarea dialogului politic cu forțele proeuropene.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.