Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul sfâșietor al lui Matei, geamănul supravieţuitor de la Ferma Dacilor: M-ați lăsat singur cu mama, mi-aş fi dat viaţa pentru voi...

facebook.com
adolescent ranit ferma dacilor

Matei Ene, geamănul supravieţuitor din tragedia de la Ferma Dacilor, a transmis un mesaj plin de durere după ce şi-a pierdut doi fraţi şi tatăl în încendiul care a mistuit pensiunea.

Lucian Ene, tatăl, şi ceilalţi doi copii au murit arşi de vii în incendiu, iar soţia şi al treilea copil, Matei, au scăpat cu viaţă.

Matei Ene, unul din gemeni, a trăit un coşmar. Mersese cu familia la Ferma Dacilor, să petreacă acolo Crăciunul. Din incendiul de amploare au mai scăpat el şi mama lui.

Tatăl său, Lucian Ene, prieten cu patronul de la Ferma Dacilor, a intrat în flăcări să-şi salveze ceilalţi doi fii. Nu a mai ieşit, însă, niciunul din cei trei.

"Tată, ai fost eroul meu, ești exemplul meu în viață, nu îmi vine să cred că ai plecat așa repede din viaţa mea, nu îmi văd viaţa fără tine.

Petru, te iubesc nespus de mult, ești frățiorul meu și mereu vei fi, ești puterea mea și sufletul meu.

Luca, ești geamănul meu, te iubesc cel mai mult, o parte din mine a murit odată cu tine, ți-am zis sa vii după mine, nu înțeleg de ce te-ai oprit…

M-ați lăsat singur cu mama, o să am grijă de ea vă promit. Sunteți familia mea și vă iubesc infinit, mi-aş fi dat viaţa pentru voi.

Drum lin către ceruri, îngerii mei!", este mesajul transmis de Matei Ene, după tragedia de la Ferma Dacilor, în care şi-a pierdut doi fraţi şi tatăl.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.