Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul USR după decesul Regelui Mihai: 'Va rămâne în istoria României ca un simbol al luptei pentru libertate şi pentru democraţie'

usr uniunea salvati romania

Uniunea Salvaţi România (USR) transmite un mesaj de condoleanţe Familiei Regale după anunţul trist al morţii Regelui Mihai I şi consideră că Majestatea Sa va rămâne în istoria României ca un simbol al luptei pentru libertate şi pentru democraţie. "Majestatea sa Regele Mihai I al României a încheiat astăzi povestea unuia dintre cele mai complexe destine din istoria noastră modernă. A fost simbolul şi speranţa unor generaţii, iar de astăzi se aşază în legenda cărţilor noastre de istorie. Dumnezeu să-l odihnească", este mesajul de condoleanţe transmis de preşedintele USR, Dan Barna, într-un comunicat de presă, conform Agerpres.

USR afirmă că "poporul român nu va uita niciodată contribuţia Regelui Mihai I la menţinerea identităţii naţionale şi consolidarea României ca stat independent şi suveran. Majestatea Sa va fi întotdeauna un reper moral la care naţiunea română va privi cu respect şi apreciere".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.