Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Messi, despre mijlocașul italian Marco Verratti: 'Este unul dintre cei mai buni din lume pe postul său. Un jucător uriaş'

transfermarkt.com
marco verratti

Italianul Marco Verratti este "un jucător uriaş", a declarat miercuri fotbalistul argentinian Lionel Messi la prezentarea sa oficială la Paris Saint-Germain, relatează L'Equipe.

În opinia lui Messi, Verratti, noul său coleg, este unul dintre cei mai valoroşi mijlocaşi defensivi, potrivit agerpres.ro.

"Nu este nicio îndoială că ar putea rivaliza cu Xavi sau Iniesta. Este unul dintre cei mai buni din lume pe postul său. Un jucător uriaş. Noi am vrut ca el să vină la Barcelona. Bine, astăzi eu sunt cel care vine să joace alături de el. Este un fenomen cu care m-am putut întâlni în afara terenului", a spus atacantul argentinian.

"Nu e vorba însă numai de Marco. Lotul este incredibil, pe fiecare post. Trebuie să-mi aduc contribuţia ca să-mi îndeplinesc obiectivele personale şi pe cele ale clubului", a adăugat el.

Conform presei franceze, Messi a încasat o primă de 25 de milioane de euro la semnarea contractului cu PSG, unde va avea un salariu net de 35 milioane euro pe sezon. El va îmbrăca tricoul cu numărul 30, după ce a refuzat propunerea prietenului său Neymar de a-l prelua pe cel cu numărul 10, purtat în prezent de atacantul brazilian.

Lionel Messi s-a despărţit după mai bine de două decenii de FC Barcelona, club la care a sosit la vârsta de 13 ani şi alături de care a cucerit 35 de trofee pe parcursul carierei sale. El a înscris în total 672 de goluri în 778 de meciuri disputate în toate competiţiile alături de echipa catalană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.