Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesut Ozil nu a acceptat reducerea salariului, anunțată de Arsenal Londra

metro.co.uk
Mesut Ozil

Trei jucători ai echipei Arsenal Londra, între care Mesut Ozil, fotbalistul cel mai bine plătit, cu 350.000 de lire sterline pe săptămână (400.000 de euro), nu au acceptat reducerea salariilor, informează mirror.co.uk, potrivit news.ro.

Potrivit sursei citate, Ozil ar putea fi dispus să accepte în viitor o reducere, dar ar dori să vadă mai întâi impactul financiar al pandemiei de coronavirus şi nu vrea să se grăbească să ia o decizie.

Agentul lui Ozil, Erkut Sogut, a refuzat să comenteze această informaţie, dar a spus recent că jucătorii nu ar trebui să accepte reduceri ale salariilor.

Vezi si: Cum s-a retras Titus Corlățean de la șefia Senatului: Vă anunț că n-am decedat

"Putem vedea peste 3-6 luni care este impactul financiar exact asupra cluburilor, dar nu îl putem vedea astăzi", a afirmat Sogut.

Luni, Arsenal a anunţat că jucătorii şi antrenorii echipei au acceptat o scădere a salariilor cu 12,5 la sută, cu scopul de a ajuta clubul să facă faţă crizei economice declanşate de pandemia de coronavirus.

Reducerea este valabilă 12 luni, până în martie 2021. Jucătorii îşi vor primi toţi banii înapoi dacă echipa se califică în Liga Campionilor, sezonul acesta sau cel viitor, şi o proporţie de 7,5 la sută dacă formaţia va ajunge în Liga Europa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.