Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesut Ozil şi soţia sa Amine s-au căsătorit, iar banii de la nuntă vor fi folosiți pentru a plăti operațiile a o mie de copii

metro.co.uk
Mesut Ozil

Fostul internaţional german de origine turcă Mesut Ozil şi soţia sa Amine, care s-au căsătorit vineri, vor plăti pentru operaţiile a o mie de copii, în parte prin donaţiile care s-au făcut la nunta lor, potrivit news.ro.

Ozil şi Amine s-au căsătorit la Istanbul, iar martor le-a fost preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan.

Cei doi nu au vrut cadouri cu ocazia nunţii şi i-au îndemnat pe cei care doreau să participe la o strângere de fonduri pentru asociaţia BigShoe.

Citește și: Sinisa Mihajlovici şi-a prelungit contractul cu Bologna

“Ca fotbalist profesionist, am noroc şi sunt într-o situaţie privilegiată. Îi invit pe toţi cei care doresc şi au posibilitatea să ajute pentru susţinerea unui proiect foarte special pentru noi”, a afirmat Mesut Ozil, care susţine asociaţia din 2014.

Ozil a mai finanţat până în prezent operaţiile unor copii din Brazilia (2014), Africa (2016) şi Rusia (2018). Jucătorul doreşte să mărească aria geografică a intervenţiilor chirurgicale pentru copiii aflaţi în dificultate.

În 2014, după ce Germania a câştigat Cupa Mondială, Ozil şi-a donat primele, estimate la 270.000 de euro, iar suma respectivă a permis ajutarea a 23 de copii brazilieni cu probleme medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.