Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

METEO. Cum va fi vremea la inceput de saptamana

soare dimineata

Inceputul de saptamana nu aduce vesti bune pentru cei care s-au saturat de canicula. Daca luni vor exista zone in care temperaturile sa se incadreze in limitele normale pentru aceasta perioada, marti si miercuri toata tara va fi sub cod galben sau portocaliu.

În cursul zilei de luni, 10 august, valul de căldură va persista în vestul şi nord-vestul ţării, dar se va extinde şi în regiunile estice şi, local, în cele sudice. În Maramureş, Crişana, Banat, Moldova, cea mai mare parte a Munteniei, sudul Olteniei şi vestul Transilvaniei, va fi COD GALBEN de canicula si se vor înregistra frecvent temperaturi maxime de 35...36 de grade şi izolat 37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

COD PORTOCALIU - În judeţele Arad, Bihor şi Satu Mare vor fi temperaturi maxime situate în jurul valorii de 37 de grade, iar disconfortul termic se va menţine deosebit de accentuat.

content-image

Marţi şi miercuri, 11 şi 12 august, valul de căldură se va intensifica şi va cuprinde toate regiunile. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35....37 de grade şi izolat 38 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi local pragul critic de 80 de unităţi, în zonele de câmpie şi podiş.

COD PORTOCALIU - În judeţele Arad, Bihor şi Satu Mare vor fi temperaturi maxime de 37...38 de grade, iar disconfortul termic se va menţine deosebit de accentuat.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.