Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meteorologii au anunțat când scăpăm de vremea rece

antena3.ro
frig

Elena Mateescu, şefa Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), a spus cât durează informarea de ploi abundente în toată ţara şi a prezentat prognoza meteo actualizată, la Antena 3 CNN.

"În zona montană, la altitudini mai mari de 1.200 de metri, vor predomina ninsorile, se va depune strat de zăpadă local consistent, iar în jumătatea de nord a Moldovei, dar și în partea de est a Transilvaniei este posibil să consemnăm precipitații mixte.

De altfel, informarea meteorologică emisă astăzi rămâne în vigoare până vineri, la ora 10:00.

Vorbim de precipitații în toate regiunile și cantități de apă între 10-15l/metru pătrat, iar în zona Carpaților Meridionali, în Transilvania și Muntenia precipitațiile vor acumula 25-30l/metru pătrat, izolat chiar peste 40l/ metru pătrat.

Şi în Capitală ne așteptăm la valori ale cantităților de apă în jurul a 10l/metru pătrat, iar din punct de vedere termic, vremea rămâne la valori la nivelul maximelor care nu vor depăși 12-14 grade Celsius, cu minime, cel puțin în Capitală, destul de coborâte, 4 grade Celsius și în continuare o vreme închisă.

Veștile sunt bune, deoarece mai ales începând de sâmbătă, vor crește din nou temperaturile până la 16-17 grade Celsius", a spus directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, la Antena 3 CNN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.