Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meteorologii au emis Cod roşu

ISU Ialomita
zapada cod rosu

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, o avertizare Cod roşu de viscol valabilă până la ora 16:00, în localităţi din judeţele Constanţa, Tulcea, Galaţi şi Brăila.

Potrivit meteorologilor, se vor semnala intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 90...100 km/h, viscol, vizibilitate redusă spre zero, scrie agerpres.ro.

Citește și: A venit iarna: Zeci de mii de oameni sunt izolați, nu au electricitate, zeci de drumuri naționale sunt închise, iar trenurile nu mai circulă

De asemenea, până la ora 20:00, este în vigoare un Cod portocaliu de viscol în estul şi nord-estul Munteniei, Dobrogea şi jumătatea de sud a Moldovei, precum şi în Carpaţii Meridionali şi de Curbură.

În intervalul menţionat, în estul şi nord-estul Munteniei, Dobrogea şi jumătatea de sud a Moldovei va ninge şi va fi viscol. Vântul va avea intensificări susţinute, cu rafale în general de 85...90 km/h, iar vizibilitatea va scădea sub 50 m. În Carpaţii Meridionali şi de Curbură vor fi intensificări susţinute ale vântului, cu rafale de 90...110 km/h, va ninge şi va fi viscol iar vizibilitatea va scădea sub 50 m.

ANM a emis şi o avertizare Cod galben de intensificări ale vântului, temporar viscol, valabil până la 20:00, în vestul şi sudul Olteniei, jumătatea sudică a Munteniei, local în Transilvania şi în jumătatea de nord a Moldovei. Conform meteorologilor, vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 50...65 km/h şi pe arii restrânse va fi viscol şi vizibilitate scăzută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.