Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meteorologii au lansat prognoza: cum va fi vremea în următoarele patru zile

facebook.com
meteo

Vremea se va încălzi ușor urmând astfel a se înregistra valori diurne în jurul celor specifice datei, și se va ameliora sub aspectul ploilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara când se vor semnala ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice, local în zonele montane și submontane și doar izolat în restul teritoriului, cu o probabilitate mai mare de apariție în centru, sud și est. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în Moldova și pe crestele montane, dar de scurtă durată și asociate ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 30 de grade, iar cele minime între 9 și 21 de grade, informează România TV.

Citește și: SURSE - Viorica Dăncilă face acuzații EXPLOZIVE în CEX PSD: Dragnea și Codrin le dădeau primarilor ordin să nu vorbească cu mine

În Capitală se încălzește

Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara, când trecător vor fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29....30 de grade, iar cea minimă de 16...17 grade.

Vremea în țară pentru ziua de joi

Vremea va continua să se încălzească ușor devenind călduroasă în orele amiezii pe arii restrânse în vest și sud. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și la începutul nopții când, pe spații restrânse la deal și la munte, precum și în nord-est și doar izolat în restul teritoriului vor fi ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 33 de grade, iar cele minime se vor încadra între 11 și 22 de grade, ușor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

În Capitală

Vremea va continua să se încălzească ușor devenind călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara, însă probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată va fi destul de redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 16...18 grade.

Vineri

Vremea va fi călduroasă local în vest și sud, în timp ce, în restul teritoriului valorile diurne se vor situa în jurul celor normale. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate înspecial după-amiaza și seara, când local în nord și nord-est precum și în zonele montane și submontane și pe arii restrânse în restul teritoriului, cu o probabilitate mai mare în centru și sud-est, se vor semnala averse și descărcări electrice. Ploile vor putea avea și caracter torențial, izolat se pot înregistra cantități de apă mai însemnate și vor fi posibile căderi de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 34 de grade, iar cele minime se vor încadra între 11 și 22 de grade.

În Capitală

Vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30...31 de grade, iar cea minimă va fi de 18...19 grade.

Sâmbătă în țară

Gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere din a doua parte a zilei și se va manifesta prin accentuarea temporară a înnorărilor, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Astfel de fenomene se vor semnala la început în zonele montane și submontane precum și în centru, și pe arii restrânse în rest, iar noaptea cu o probabilitate mai mare local în jumătatea de sud a țării. Ploile vor putea avea și caracter torențial, iar pe spații mici cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 34 de grade, iar cele minime între 10 și 22 de grade.

În Capitală

Gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere începând cu orele serii, când temporar înnorările se vor accentua și vor fi perioade în care se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 18...19 grade.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.