Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Metlife vrea să investească 500 milioane de dolari în proiecte cu impact social: 25% din fonduri vor fi alocaţi în acţiuni de protecţie a mediului

facebook.com
asigurari insurance

Grupul american de asigurări MetLife s-a angajat să investească 500 de milioane de dolari, până în 2030, pentru dezvoltare şi incluziune socială, iar 25% din aceste fonduri vor fi alocaţi în acţiuni de protecţie a mediului, se arată într-un comunicat de presă.

Raportul de Sustenabilitate 2020, lansat de MetLife la sfârşitul lunii iunie, evidenţiază angajamentul MetLife de a face acţiuni concrete pentru dezvoltarea şi menţinerea principiilor de diversitate, echitate şi incluziune atât în societate, cât şi la locul de muncă. Compania s-a aliniat iniţiativelor de eliminare a diferenţelor de gen, atât în comunitate, cât şi în poziţii de conducere, la locul de muncă. La nivel global, la sfârşitul anului 2020, femeile reprezentau 52% din forţa de muncă a MetLife, 33% din Consiliul Director, 30% din Consiliul Executiv şi 42% din manageri, potrivit agerpres.ro.

"În calitate de asigurător cu acoperire globală şi de companie orientată spre acţiune, ne străduim să creăm un viitor mai sigur şi mai durabil. În urmă cu 153 de ani ne-am luat angajamentul de a oferi protecţie financiară celor din jurul nostru şi consolidăm zilnic această promisiune prin acţiuni ce vizează grija faţă de mediu şi climă, echitate şi incluziune socială, sănătate şi dezvoltare economică a comunităţilor defavorizate", a declarat Michel Khalaf, preşedinte şi CEO MetLife.

Raportul de Sustenabilitate prezintă demersurile iniţiate de MetLife cu scopul de a genera schimbări pozitive în cele peste 40 de pieţe în care îşi desfăşoară activitatea.

Astfel, MetLife şi Fundaţia MetLife au oferit mai mult de un sfert de miliard de dolari pentru a ajuta oamenii din întreaga lume să facă faţă impactului COVID-19.

MetLife şi MetLife Investment Management au susţinut creşterea numărului de locuri de de muncă, generarea de venituri şi stabilitatea financiară prin investiţii de 659,6 miliarde de dolari în active totale administrate pentru clienţi.

Fundaţia MetLife a investit suplimentar 5 milioane de dolari, pe parcursul a trei ani, pentru a promova oportunităţile de educaţie, carieră şi antreprenoriat pentru persoanele de origine afro-americană.

"Ca parte din cele 11 noi obiective de mediu ale companiei, MetLife s-a angajat să reducă emisiile de gaze cu efect de seră cu încă 30%, în perioada 2019 - 2030 şi să iniţieze, până în 2030, noi investiţii ecologice de 20 de miliarde de dolari, în energie regenerabilă, clădiri certificate LEED şi obligaţiuni verzi. Operaţiunile MetLife sunt neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon din 2016, iar investiţiile sale în ecologie depăşesc acum 28,7 miliarde de dolari şi includ proiecte imobiliare eficiente din punct de vedere energetic şi proiecte de energie regenerabilă", se precizează în comunicat.

În România, Metropolitan Life investeşte în programe de educaţie financiară în şcoli, în programe de incluziune financiară şi socială a tinerilor şi a copiilor defavorizaţi din centre de plasament, în programe pentru susţinerea socială şi educaţională a copiilor ai căror părinţi au migrat la lucru în afara ţării, dar şi în acţiuni pentru protejarea mediului, menite să susţină scăderea emisiilor de dioxid de carbon în anii următori. Anul acesta, Metropolitan Life, alături de Asociaţia Pădurea Copiilor, a plantat o pădure de două hectare, un copac pentru fiecare poliţă individuală de asigurare de viaţă încheiată în anul 2020. Arborii au fost plantaţi în comunele Gârbovi şi Colelia din judeţul Ialomiţa.

MetLife este una dintre cele mai mari companii de asigurări de viaţă din lume. Înfiinţată în 1868, MetLife oferă, la nivel global, asigurări de viaţă, planuri de pensii, beneficii pentru angajaţi şi servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienţi, MetLife are operaţiuni deschise în aproape 50 de ţări şi deţine poziţii de conducere în pieţe din Japonia, America Latină, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu. În România, Metropolitan Life are peste 21 ani de activitate pe piaţa de asigurări de viaţă. 2,5 milioane de clienţi beneficiază de asigurări de viaţă şi pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.