Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Metoda 'alba-neagra' încă funcționează la Costinești: un bărbat a fost prins de jandarmi; câștiga 400-500 de lei în 15 minute

axanews.ro
amenzi amenda politia

Un bărbat care juca „alba-neagra” pe Faleza Soarelui din Costinești este cercetat pentru organizare de jocuri clandestine, după ce oamenii legii l-au prins în timp ce câștiga, din această activitate, 400 - 500 de lei în 15 minute. Jandarmii constănțeni susțin că au prins pe Faleza Soarelui din Costinești un bărbat care „învârtea de zor pe o măsuţă, trei pahare metalice”, relatează Mediafax.

Citește și: Anunțul lui Ludovic Orban pentru toți românii! Sfârșitul 'hârțoagelor' este aproape: 'Să ajungă banii cât mai repede la beneficiari'

În interiorul unuia dintre pahare a fost găsită o bilă din burete.

Jandarmii au explicat mecanismul prin care o astfel de persoană care joacă „alba-neagra” poate să câștige 400 sau 500 de lei în doar 15 minute.

„Deschiderea este de 10-15 lei și câştigi. Se trece la 50 lei şi surpriză, iar câştigi. Când se trece la 100 lei cu siguranță vei pierde. Din fericire un tânăr de 29 de ani din Vâlcea și-a recuperat cu ajutorul jandarmilor 'investiția' de 150 lei în această 'afacere'”, au spus jandarmii.

Potrivit acestora, pe lângă cel de la masă, care învârtea paharele, mai erau cel puţin doi „susţinători”, dintre care unul se ocupa să cu atmosferă și să invită oamenii la joc, în timp ce altul „se postează” la mică distanţă și dă alarma când în zonă îşi fac apariţia echipajele de ordine publică.

Asupra celui de la masă, jandarmii au mai găsit suma de 300 lei.

Acesta a fost dus la Poliția Costinești pentru continuarea cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.