Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Metrorex îşi deschide porţile, de Ziua Copilului, pentru micii călători

ceccarbusinessmagazine.ro
metrou metrorex

Metrorex îşi deschide porţile, de Ziua Copilului, pentru micii călători.

Copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 16 ani (însoţiţi de părinţi/adulţi însoţitori) sunt aşteptaţi de 1 Iunie 2023 să viziteze depoul şi Muzeul Metroului din Străuleşti, începând cu ora 10:00, informează Agerpres.

"Având în vedere că Depoul Străuleşti este o zonă de o importanţă deosebită în siguranţa circulaţiei: limita maximă de înscriere este de 50 de copii şi 50 de însoţitori adulţi. Înscrierile se fac în perioada de 26 - 30 mai (12:00) pe adresa de email cerere544@metrorex.ro, prin transmiterea unui desen realizat de fiecare copil, care să reprezinte metroul. Desenul va fi expus ulterior în spaţiile expoziţionale de la Străuleşti; înscrierile se vor face în ordinea sosirii e-mailurilor. Mai multe detalii despre eveniment vor fi transmise ca răspuns la e-mailul de înscriere", se arată într-un comunicat al Metrorex.

Tematica pentru desen este: "Cum se vede noua Magistrală 6 prin ochii de copil?".

Noua Magistrală 6 asigură legătura reţelei de metrou a municipiului Bucureşti cu Aeroportul Internaţional Otopeni - Henri Coandă. Magistrala M6 va avea un traseu de 14,2 km şi va cuprinde 12 staţii de metrou.

Depoul Străuleşti s-a realizat în vecinătatea lacului Străuleşti, fiind racordat la sud-est printr-o galerie de legătură la staţia de metrou Străuleşti. Are o lungime de 170 m şi 13 linii. Depoul Străuleşti va deservi şi viitoarele trenuri care vor circula pe Magistrala 6 (1 Mai - Otopeni).

"Dragi copii, vă urăm încă de pe acum: La mulţi ani! Echipa Metrorex se bucură nespus să vă aibă ca oaspeţi într-o zi atât de importantă pentru voi! De 1 Iunie dorim să vă sărbătorim aşa cum vă place vouă cel mai mult, cu joacă şi cu activităţi care să vă hrănească imaginaţia, creativitatea şi pasiunea pentru metrou. Ştim că sunteţi foarte creativi şi că aveţi idei sclipitoare, aşa încât aşteptăm cu interes desenele voastre. Voi sunteţi cei mai dragi călători, dar şi specialiştii de mâine!", transmite Mariana Miclăuş, directorul general al companiei.

Metrorex este unul dintre operatorii de bază ai reţelei de transport public din Bucureşti, care de-a lungul istoriei sale a transportat miliarde de călători. Metroul oferă un transport rapid, comod, economic şi ecologic, la ora actuală numărul călătorilor transportaţi cu metroul reprezentând aproximativ 20% din numărul total al celor care utilizează mijloacele de transport în comun din Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.