Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU în București: Metrorex s-ar putea alătura grevei STB?/ Precizările șefilor de la metrou

Inquam Photos / Octav Ganea
lacat metrou

Directorul STB Adrian Criț a declarat duminică că liderul sindicatului reprezentativ din STB, Vasile Petrariu, este și președintele federației sindcale din care face parte sindicatul STB și cel de la Metrorex, făcând legătura cu un posibil protest care ar urma să aibă loc luni la metrou.

Șefii de la Metrou susțin însă că nu sunt probleme: "Ca urmare a informaţiilor apărute în presă conform cărora există suspiciunea ca circulaţia la metrou să fie perturbată în perioada următoare, Metrorex asigură publicul călător de întreaga sa disponibilitate, circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura conform graficului existent", se menţionează în comunicatul Metrorex.

„Dânsul a spus că mâine angajații Metrorex se vor coaliza cu angajații STB. Doresc să anunț instuțiile publice să intervină, pentru că acest lucru nu mai poate continua”, a spus Adrian Criț, directorul STB la Digi24, informează Mediafax.

Într-o declarație făcută duminică liderul sindical Vasile Petrariu a admis posibilitatea unei greve la metrou. „Nu am această informație, dar este posibil, pentru că există acest spirit de solidaritate și cred că ar fi foarte bine dacă s-ar întâmpla acest lucru”, a declarat liderul sindical.

Liderul sindical a admis și posibilitatea ca și angajații din transportul public din alte orașe să se solidarizeze cu angajații STB. „Noi avem semnale, deocamdată au fost de susținere la început, după care ne-au comunicat că ei sunt dispuși să întrerupă activitatea la nivel național”, a declarat Vasile Petrariu.

În media au apărut informații privind o posibilă mișcare de protest, luni, la Metrorex, caare să susțină greva angajaților STB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.