Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcare de ULTIMĂ ORĂ la Guvern, după scandalul RISEPROJECT: Ministrul Finanțelor și șeful ANAF, băgați în ședință de Tudose

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

În contextul scandalului declanșat de Rise Project, premierul Mihai Tudose i-a chemat, vineri la Palatul Victoria, pe şeful ANAF, Bogdan Stan, şi pe ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, pentru discuţii ce privesc gradul redus al colectării TVA, prim-ministrul fiind nemulţumit de acest lucru, informează Antena3. Întâlnirea a fost programată iniţial pentru ora 9.30, însă a fost amânată pentru ora 14.30.

Este cea de-a doua întâlnire din această săptămână dintre premierul Mihai Tudose şi preşedintele ANAF pe tema gradului redus de colectare a TVA  prima având loc miercuri, tot la sediul Guvernului, discuţie ce a durat mai bine de trei ore.

LOVITURĂ de TEATRU: Guvernul Tudose, decizie CONTROVERSATĂ privind angajările în administrația centrală

Amintim că joi după-amiază, în redacţia RISE Project au descins doi inspectori ai Fiscului pentru un control inopinat. Jurnaliştii au făcut imediat legătură cu investigaţia pe care se pregăteau să o publice: un raport „Doi şi-un sfert” despre Tel Drum. Liviu Dragnea a emis un comunicat de presă în care a precizat că nu are nicio implicare în acest control, că e indignat, că are sentimentul că se încearcă compromiterea lui şi că le cere ministrului Funanţelor din şefului ANAF să explice public de ce acest control. Potrivit ANAF, controlul a fost făcut în urma unei sesizări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.