Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miami este 'noul Wuhan' (expert)

nyt.com
Miami

Un specialist în boli infecțioase consideră Miami ca fiind noul epicentru al pandemiei de COVID-19 la nivel mondial, şi a comparat oraşul american cu Wuhan, locul în care îşi are originea noul coronavirus, scrie Digi24.

„Miami este acum epicentrul pandemiei”, a spus Lilian Abbo, expert în bolile infecţioase de la Jackson Health System. „Ceea ce vedeam în Wuhan acum cinci-şase luni, vedem acum în Miami”, a continuat aceasta.

„Modul în care am acţionat după ridicarea restricţiilor a dus la perpetuarea problemei”, a declarat dr. Aileen Marty, expertul în bolile infecţioase de la Universitatea Internaţională din Florida. „A fost un eşec pentru că nu am reuşit să facem lucrurile corect de la început”, a continuat specialistul, scrie NZ Herald, citat de Mediafax.

Oficialii au raportat luni 123 de decese cauzate de coronavirus, un nou record. Cel mai mare total zilnic anterior a fost de 120 de decese pe 9 iulie.

Peste 2.000 de persoane infectate cu noul coronavirus au fost spitalizate şi sute sunt în unităţile de terapie intensivă în oraşul în care au fost confirmate până acum peste 64.000 de infecţii.

Citește și: Cristian Tudor Popescu, după ce s-a aflat că Andreea Esca are coronavirus: 3 întrebări i-aș adresa .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.