Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Michael Jackson 'revine' la Bucuresti, în iulie. Cât costă biletele

infomusic.ro
michael jackson

Concertul pe care Michael Jackson l-a sustinut la Bucuresti in 1992 va fi reeditat in luna iulie in Piata Constitutiei. Acolo va fi prezenta trupa de instrumentisti cu care a lucrat megastarul, precum si coregraful sau. In locul artistului va canta si va dansa o sosie.

Concertul sustinut de Michael Jackson in Romania in 1992 va fi reeditat si pus in scena in Piata Constitutiei, in data de 7 iulie. Muzica va fi asigurata de instrumentistii lui Michael Jackson,dansatorii vor evolua alaturi de coregraful lui Michael, LaVelle Smith Jr, iar in locul megastarului va canta si va dansa o sosie.

"Unul dintre cei mai controversaţi elevi ai lui Michael Jackson, instruit să-l înlocuiască pe scenă (atât coregrafic, cât şi vocal) va face publicul să creadă că Regele s-a întors!" pe 7 iulie, de la ora 19:00, a anunţat Music Event Romania prin Facebook.

Spectacolul, intitulat “The Ultimate Thriller – The Michael Jackson Tribute – LIVE” va fi primul din turneul ce va colinda intreaga lume. Biletele, cu preturi cuprinse intre 80 si 450 de lei, s-au pus in vanzare si se pot achizitiona prin reteaua Eventim.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.