Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Michael Keaton, Samuel L Jackson şi Maggie Q vor filma în România

thesource.com
Samuel L Jackson

Actorii Michael Keaton („Birdman”, „Batman”, „Robocop”), Samuel L Jackson („Jurassic Park”, „Good Fellas”, „Pulp Fiction”) şi Maggie Q („Designated Survivor”, „Divergent”, „Mission Impossible 3”) vor filma anul viitor în România pentru „The Asset”, regizat de Martin Campbell, cunoscut pentru „The Expendables”, „Casino Royale” şi „Masca lui Zorro”.

Scris de Richard Wenk („The Equalizer 2”, „The Expendables”), filmul spune povestea a doi asasini (Keaton şi Maggie Q) care deţin secrete din timpul războiului din Vietnam, aflaţi în competiţie directă. Când mentorul unuia dintre ei este ucis, sunt nevoiţi să facă o alianţă de compromis pentru a se întoarce în Vietnam ca să descopere criminalul.

„The Asset” este produs de Moshe Diamant („Hurricane Heist”), Rob Van Norden („Rambo - Last Blood”) şi Arthur Sarkissian („Rush Hour”).

Regizorul Martin Cambpell se află de două luni în pregătire în România pentru acest film care este coordonat în producţia locală de Frame Film.

Filmările vor începe pe 8 ianuarie şi vor dura zece săptămâni în Bucureşti, în diverse locaţii din centrul Capitalei, urmând ca producţia să se mute pentru o săptămână la Londra şi una în Vietnam.

Frame Film mai produce filmul „Dampyr”, o adaptare după benzile desenate cu acelaşi nume, un triller al cărui buget de producţie depăşeşte 15 milioane de dolari şi care îi are în distribuţie pe Luke Roberts („Piraţii din Caraibe”, „Game of Thrones”, „300”), Sebastian Croft („Game of Thrones”, „Penny Dreadful”), David Morrissey („Robin Hood”, „Britannia”, „Walking Dead”), Wade Briggs („Please like me”) şi Stuart Martin („Babylon”, „Game of Thrones”). Producţia se filmează chiar în aceste zile în Transilvania, urmând ca de săptămâna viitoare să se filmeze în Bucureşti.

Compania a fost fondată de Andrei Boncea şi Dragoş Buliga. Boncea a fost unul dintre producătorii executivi ai filmului „Joyeux Noel” (Franţa), nominalizat în 2005 la Oscar pentru cel mai bun film într-o limbă străină, dar şi pentru filmul „Amen” al lui Costa-Gavras şi pentru „Callas Forever” al lui Franco Zeffirelli. A produs, de asemenea, „California Dreaming”, lungmetrajul regretatului Cristian Nemescu, care a câştigat premiul Un Certain Regard la Cannes în 2007.

Dragoş Buliga şi Andrei Boncea au realizat, prin Frame Film, „Vânătorul de spirite” (regia Dragoş Buliga) cu Armand Assante şi Lior Ashkenazi, lansat în 2018  în România şi premiat la şapte festivaluri internaţionale, numeroase seriale de televiziune („Las Fierbinţi”, „Triplusec”) dar şi spoturi publicitare pentru diverşi clienţi internaţionali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.