Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Michel Platini, după achitare: 'I-am spus lui Blatter: Vezi, câștigăm când nu alegi tu arbitrul!'

www.stadium.my
Michel Platini

Fostul președinte FIFA Michel Platini a făcut vineri glume la adresa lui Sepp Blatter, și el tot fost președinte FIFA, după ce a fost achitat de justiţia elveţiană, relateaza L’Equipe. Platini şi Blatter fuseseră acuzați într-un dosar de fraudă care a zguduit fotbalul mondial în 2015.

“I-am spus lui Blatter: ‘Vezi, când nu alegi tu arbitrul câştigăm!”, a glumit Platini. “Bineînţeles că este o zi frumoasă, însă nu pot spune că este una dintre cele nai frumoase din viaţa mea, pentru că este doar confirmarea a ceea ce spun eu de şapte ani. Este bine că în sfârşit adevărul a ieşit la iveală, după atâtea manipulări, minciuni şi nedreptăţi. V-am spus că sunt un tip cinstit. Comisiile FIFA şi TAS nu m-au crezut. Un tribunal adevărat m-a crezut astăzi. Justiţia celor care nu sunt în fotbal mă salvează de justiţia fotbalului, deşi i-am dedicat toată viaţa acestui sport. Asta doare”, a adăugat el.

Platini a glumit și pe seama lui Gianni Infantino când a fost întrebat dacă va reveni în fotbal: “Nu ştiu. Sunt atât de tânăr, încă am mai mult păr decât Infantino! Mai am mulţi ani înainte. Vom vedea”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.