Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mick Jagger are COVID-19: Concertul Rolling Stones din Elveţia a fost amânat

variety.com
Mick Jagger

Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, se află în carantină în Ţările de Jos după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19, a precizat marţi pentru Reuters un purtător de cuvânt, adăugând că trupa va rata încă un spectacol din cadrul turneului european ''Stones Sixty''.

Jagger a prezentat simptome după ce a ajuns luni la Johan Cruyff Arena din Amsterdam, iar spectacolul de luni a fost anulat pe ultima sută de metri.

Concertul programat pentru vineri în Berna, Elveţia, a fost amânat pentru o dată ulterioară, a precizat trupa într-un comunicat.

Un purtător de cuvânt al formaţiei a spus că Jagger, în vârstă de 78 de ani, va respecta o perioadă de carantină de cinci zile în vigoare în Ţările de Jos.

Amsterdam era cea de-a patra oprire în cadrul turneului european al trupei şi urma după un spectacol susţinut joi în Liverpool, potrivit Agerpres.

''Concertul The Stones din Milano, de marţi, 21 iunie, de la San Siro Stadium, se va desfăşura aşa cum era planificat'', potrivit unui comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.