Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mick Schumacher își va omagia tatăl cu ocazia Marelui Premiu al Belgiei

www.independent.md
Schumacher

Tânărul pilot german Mick Schumacher (18 ani), fiul multiplului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, va aduce un omagiu tatălui său, confruntat în prezent cu mari probleme de sănătate, cu ocazia Marelui Premiu al Belgiei, programat în acest weekend, informează Reuters.

Michael Schumacher a înregistrat prima dintre cele 91 de victorii obținute în cariera sa cu ocazia Grand Prix-ului belgian desfășurat pe 30 august 1992. Pentru a marca 25 de ani de la acest succes, fiul lui Schumacher va parcurge câteva tururi de pistă, pe circuitul Spa-Francorchamps, la bordul monopostului Benetton din 1994, a anunțat managerul Sabine Kehm.

În vârstă de 48 ani, Michael Schumacher a cucerit primele sale două titluri de campion al lumii cu echipa Benetton, în 1994 și 1995, după care a a mai obținut alte cinci titluri mondiale cu Ferrari, între 2000 și 2004. Retras din activitate în 2006, el a revenit ulterior în Formula 1 între 2010 și 2012, când a concurat pentru Mercedes. În decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit grave leziuni la cap în urma unui accident de schi produs pe o pârtie din Alpii francezi, iar de atunci informațiile despre starea sa de sănătate au fost foarte puține și deloc încurajatoare, conform Agerpres. Mick Schumacher încearcă să calce pe urmele celebrului său tată, concurând în prezent în Formula 3 europeană, după ce a debutat ca pilot în Formula 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.