Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Micuțul prinț Louis a fost îmbrăcat în haine second-hand: Și sora sa, prințesa Charlotte, a purtat, în poze, tot haine vechi - VIDEO

charlotte louis

Hainele second-hand sunt la mare modă, nu doar în România, între cei care nu își permit unele noi, ci și printre cei cu sânge albastru. Ducesa de Cambridge a decis să își îmbrace doi dintre cei 3 copii ai săi, pe prințesa Charlotte și pe micuțul prinț Louis, în haine purtate de alții înainte lor. în momentul în care i-a făcut primele fotografii.

Astfel, în cele două fotografii publicate de Palatul Kensington în care apare prințul Louis alăutri de prințesa Charlotte, bebelușul regal este îmbrăcat în hainele pe care le-a purtat și sora lui la doar câteva zile după naștere, scrie libertatea.ro.

Citește și: Andreea Marin, mai tare ca Ștefan Bănică! Ce lovitură a dat Zâna Surprizelor

Și, asta nu e tot. Prințesa Charlotte a purtat un cardigan second-hand în fotografia în care îl pupă pe frățiorul ei mai mic. Piesa vestimentară a fost purtată de prințul George, frățiorul mai mare, când Regina Marii Britanii a sărbătorit împlinirea a 90 de ani, în aprilie 2016.

Purtatul de haine second hand este o tradiție în Familia Regală a Marii Britanii. Până și prințul George, primul născut al cupulului format din Ducele și Ducesa de Cambridge, a purtat la un eveniment din 2016 un tricou alb și o pereche de pantaloni albaștri pe care tatăl său, prințul William, le-a avut pe el la botezul prințului Harry, în 1984.

Citește și: Țiriac are mare noroc cu turneul de la Madrid: Ce profit îi aduce acesta în fiecare an .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.