Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihaela Buzănescu, mesaj înainte de meciul cu Simona Halep, din turul 2, de la Wimbledon: 'E un meci aşteptat de foarte mulţi, de mult timp'

prosport.ro
Maria Buzărnescu

Mihaela Buzănescu (31 de ani, nr. 53 WTA) s-a calificat îMihaela Buzănescu la Wimbledon, după ce a trecut în două seturi de jucătoarea din America, scor 6-4, 6-4, Jessica Pegula (25 de ani, nr. 72 WTA), potrivit medifax.

La finalul meciului câștigat, tenismena din București a rămas surprinsă când a aflat de la reporteri că Simona Halep va fi următoarea sa adversara la turneul de Grand Slam.

Citește și: Articolul de lege care aruncă-n aer cazul fetiței târâte pe jos de procuror: ‘Nu este permis’

"Mă bucur că sunt într-un Grand Slam din nou. Iau fiecare meci în parte şi încerc să mă bucur cât mai mult. Acum o întâlnesc pe Simona, e un meci aşteptat de foarte mulţi de mult timp.

Toţi ziceau "o să joci cu Simona". Iată că se întâmplă acum. Sper să fie un meci frumos şi cea mai bună să câştige. Mă bucur că suntem amândouă în turul secund", a spus ocupanta locului 53 WTA.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Sorinei: Măsuri de lipsire a libertății unui om

Confruntarea dintre Mihaela Buzărnescu şi Simona Halep se va disputa miercuri, 3 iulie, la o oră ce va fi anunţată ulterior de organizatori.

Cele două s-au mai întâlnit o singură dată în carieră, în 2008, pe zgura de la Monteroni D'Arbia, unde fostul lider mondial s-a impus în două seturi, cu 6-3, 6-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.