Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihaela Buzărnescu a fost eliminată de la Lyon de Kristina Mladenovic, favorita numărul 4

Getty Images
buzarnescu

Mihaela Buzărnescu a fost eliminată de la turneul de tenis feminin WTA250 de la Lyon, de favorita numărul 4 Kristina Mladenovic, după ce a condus cu 1-0 după primul set.

Mihaela Buzărnescu (135 WTA) și Kristina Mladenovic (53 WTA), favorita numărul 4, s-au întâlnit marți în primul tur al turneului de tenis WTA 250 de la Lyon, dotat cu premi totale în valoare de 235,238 USD Mihaela Buzărnescu s-a impus greu în primul set, după un joc în care Mladenovic a făcut 10 duble greșeli la serviciu și a servit ceva mai slab cu primul, decât românca, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Daniel Ghiță, atacat dur: ‘Când nu doarme, face circ! Dovada clară’

În al 9-lea game, la 5-3, Buzărnescu a servit pentru set, însă după 7 egalități și o minge de set salvată, franțuzoaica a reușit break-ul, egalând ulterior la 5-5. Mihaela s-a mobilizat însă la retur, a valorificat a treia minge de break în game-ul 11, după care și-a făcut serviciul, câștigând setul cu 7-5.

Setul secund a fost unul și mai dramatic. După ce cele două jucătoare și-au cedat reciproc primele 4 game-uri pe propriul serviciu, Mladenovic s-a desprins la 5-2, cu un break în față. Buzărnescu a revenit în game-ul 9 cu rebreak și a egalat la 5-5. În oglindă cu situația din setul 1, Mladenovic și-a adjudecat ultimele 2 game-uri și a egalat la seturi (5-7).

În decisiv Mladenovic a realizat un break important în game-ul 4 și s-a desprins apoi la 4-1 și 5-2, procurându-și în final două mingi de meci pe serviciul lui Buzărnescu, din care a valorificat-o pe prima.

Mladenovic trece în turul 2 cu scorul de 5-7, 7-5, 6-2, în 2 ore și 45 de minut și o va întâlni pe rusoaica Margarita Gasparyan (131 WTA).

Turneul de la Lyon este dotat cu premii totale de 235,238 USD, din care Mihaela Buzărnescu primește pentru participarea pe tabloul principal 1 punct ATP și 2.675 USD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.