Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihaela Buzărnescu explică eşecul care trimite România în decisiv: 'A servit ea bine, după care nu îmi mai amintesc exact'

buzarnescu

Mihaela Buzărnescu a declarat că nu a jucat rău în partida cu Katerina Siniakova, punând înfrângerea suferită mai mult pe forma adversarei decât pe problemele din evoluţia ei, transmite news.ro.

"A fost ceva presiune, am început foarte bine, am condus cu 3-0 şi nu mă gândeam vreo clipă că voi pierde acest meci. Din păcate, şi ea a avut o formă fizică destul de bună, a alergat la nişte mingi pe care nu mă aşteptăm să le scoată şi nu ştiu ce să va mai spun. Sunt supărată, că dacă era să câştig meciul nu mai trebuia să se joace acest meci de dublu. Nu am jucat rău, dar cam aia e. A servit ea bine, după care nu îmi mai amintesc exact, mi-am pierdut serviciul la 3-1 cu câteva mingi greuţe şi apoi ea a prins curaj mai mult. Sper că meciurile mele pierdute să nu fie negative pentru următoarea partidă de Fed Cup şi să mai am ocazia să joc meci de simplu. Bineînţeles că asta va depinde şi de formă mea din următoarele concursuri, pană în aprilie. Probabil îmi trebuie mai multă răutate pe teren, în rest m-am simţit ok. Nu ştiu ce concluzii să trag, cred că e prea recentă această concluzie. Nu am jucat rău în aceste două partide, sigur că puteam mai mult, ar trebui mai mult că sigur să-mi imbunătătesc mai mult serviciul. Dar una peste alta nu au avut nimic de reproşat după acest meci. Probabil dacă aş fi fost refacută mai devreme decât s-a întâmplat, ca să am mai multe meciuri în picioare în ultima vreme. În schimb forma mea este pe drumul cel bun, de când am ajuns în Australia nu am jucat rău şi se vede că sunt undeva acolo, sper să depăşesc pragul acesta şi să câştig un meci că să am o altă satisfacţie, deocamdată răman cu un gust amar de fiecare dată", a declarat Mihaela Buzărnescu, potrivit telekomsport.ro.

Katerina Siniakova, locul 44 WTA, a învins-o, duminică, pe Mihaela Buzărnescu, locul 29 WTA, cu scorul de 6-4, 6-2, şi Cehia a egalat România, scor 2-2, în întâlnirea din sferturile de finală ale Grupei Mondiale a Cupei Federaţiei. Echipa calificată în semifinale va fi stabilită după meciul de dublu Katerina Siniakova (locul I WTA de dublu) / Barbora Krejcikova (locul 2 WTA) - Irina Begu (locul 35 WTA) / Monica Niculescu (locul 51 WTA).

CITEȘTE ȘI: REGIM pentru 4 SĂPTĂMÂNI pentru tratarea DEZECHILIBRULUI HORMONAL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.