Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihaela Buzărnescu o va înfrunta pe Naomi Osaka, astăzi în jurul orei 18:00, în optimile turneului de la Roma

Mihaela Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu (29 WTA) a obținut, joi, calificarea în optimile de finală ale turneului de la Roma, iar sportiva din România o va întâlni, tot astăzi, pe Naomi Osaka, liderul din clasamentul WTA potrivit mediafax.

În turul secund, Buzărnescu a trecut de Julia Goerges (18 WTA), după ce sportiva din Germania a abandonat la scorul de 6-4, 3-6, 4-4. De asemenea, și în primul tur de la turneul din Italia, Buzărnescu a beneficiat de un abandon, după ce Jelena Ostapenko nu a mai putut continua din cauza problemelor medicale.

De partea cealaltă, Naomi Osaka a intrat pe tabloul principal de la Roma direct în turul secund, unde a învins-o pe Dominika Cibulkova (33 WTA), scor 6-3, 6-3.

Buzărnescu și Osaka s-au mai întâlnit o singură dată, la Nottingham, anul trecut, când a avut câştig de cauză jucătoarea din Japonia. Cu o victorie contra româncei, nipona păstrează şefia WTA şi va fi principala favorită la Roland Garros 2019.

Având în vedere că toate meciurile de miercuri au fost amânate din cauza ploii, jucătoarele vor fi obligate să joace două meciuri în aceeași zi. Buzărnescu și Osaka vor intra pe arena Pietrangeli în jurul orei 18:00, după încheierea confruntărilor Simona Halep - Marketa Vondrousova și Radu Albot - Fabio Fognini.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.