Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturi la Poitiers. Monica Niculescu s-a oprit în optimi

www.agerpres.ro
Monica Niculescu

Mihaela Buzărnescu, locul 89 WTA şi cap de serie numărul 5, a învins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-1, pe rusoaica Anna Blinkova, locul 141 WTA, calificându-se în sferturile de finală ale turneului ITF de la Poitiers, cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari. În faza următoare, Buzărnescu va întâlni o altă rusoaică, învingătoarea din meciul Ekaterina Alexandrova, locul 73 WTA şi cap de serie numărul 3, şi Sofia Juk, locul 139 WTA.

În schimb, Monica Niculescu, locul 100 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost eliminată în optimi, la aceeaşi competiţie, după ce a pierdut, joi, cu scorul de 6-7 (7), 3-6, meciul cu Belinda Bencic din Elveţia, locul 192 WTA, beneficiară a unui wild card. La dublu, MIhaela Buzărnescu s-a calificat în finală, alături de coechipiera ei, germana Nicola Geuer. Cele două sportive, cap de serie numărul 2, au învins, joi, cu scorul de 4-6, 6-3, 11-9, cuplul Oksana Kalaşnikova/Marina Zanevska (Georgia/Belgia).

La acest turneu a participat şi Alexandra Dulgheru, locul 190 WTA, care a fost eliminată în primul tur, cu scorul 6-2, 6-2, de franţuzoaica Pauline Parmentier, locul 82 WTA şi cap de serie numărul 8, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.