Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihaela Buzărnescu: WTA ar trebui să aibă mult mai mult respect față de noi

WTA
WTA

Mihaela Buzărnescu a vorbit, luni, despre procesul pe care l-a deschis împotriva WTA. Buzărnescu a atacat în instanță WTA, după ce s-a accidentat în urma neglijenței unui arbitru.

În 2018, în timpul turneului de la Rogers Cup, în partida cu Elina Svitolina, arbitra din Polonia, Marta Mrozinsk, a refuzat să oprească partida deși terenul era ud. Din această cauză, Buzărnescu a alunecat, accidentându-se grav.

”Sper să se vadă că au greșit. Sper să fie mai atenți și cu alți jucători. Când te accidentezi din cauza ta este una, dar când te accidentezi din cauza altora este și mai grav. WTA ar trebui să aibă o abordare diferită, să aibă mult mai mult respect față de noi. Va dura un număr de ani, sunt persoane care se ocupă de asta”, a declarat Mihaela Buzărnescu pentru Tiebreak.

Citește și: ȘOC în PSD! Încă un LIDER al partidului a fost CONDAMNAT: Judecătorii le-au găsit vinovat pentru ȘANTAJ

Fostul antrenor al Mihaelei Buzărnescu, Artemon Apostu Efremov s-a alăturat echipei tehnice a Simonei Halep. Despre acest subiect, sportiva a comentat: ”A fost o colaborare bună, este un antrenor cu experiență. Este un antrenor plăcut, atât el, cât și echipa lui. M-am simțit foarte bine. Decizia Simonei este una corectă și le urez succes! Sunt sigură că a fost cea mai bună decizie”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.