Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihaela Rădulescu, datoare vândută la Fisc. Vedeta Tv a fost somată să achite o sumă imensă la bugetul de stat

Mihaela Radulescu

Printr-o instiintare de pe site-ul ANAF, Mihaela Radulescu este somata de Fisc sa achite datoriile firmei sale la bugetul de stat, potrivit wowbiz.

Din data de 19 octombrie 2017, Mihaela Radulescu este somata de Fisc sa isi plateasca datoriile. Vedeta are o firma intitulata „Mihaela Radulescu SRL”, cu activitati de difuzare a programelor de televiziune, pe care a infiintat-o inca din 2001. Numele firmei se afla pe o lista publicata de ANAF, in care mai multe societati comeciale sunt instiintate ca trebuia sa-si achite datoriile la bugetul de stat.

Iulia Vântur primește o veste teribilă. Informația despre iubitul vedetei Tv, Salman Khan, face înconjurul presei

„ADMINISTRATIA SECTOR 1 A FINANTELOR PUBLICE BUCURESTI, instiinteaza urmatoarele societati comerciale, in temeiul art. art. 47, alin 4 din Legea 207/2015 privind Codul de procedura fiscala, ca au fost emise acte administrative fiscale pentru urmatorii contribuabili cu sediul in Bucuresti, Sector 1, sa achite in termen de 15 zile de la data prezentului anunt, debitele datorate la bugetul de stat conform deciziilor de calcul accesorii emise”, se arata in anuntul de pe site-ul ANAF.

De cateva luni, Mihaela Radulescu este somata de Fisc sa achite datoriile firmei sale, prin care isi desfasoara activitatea din domeniul televiziunii. Conform celor mai recente date de la Registrul Comertului, „Mihaela Radulescu SRL” avea datorii de 191.200 de lei in 2016, profitul net din acel an fiind de 206.844 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.