Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Chirica nu e sigur că va candida din partea PNL la primăria Iași: 'Nu sunt căsătorit politic nici dacă mă uit în trecut'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Chirica Inquam Photos

Mihai Chirica a dezmințit informațiile potrivit cărora va candida din partea PNL la Primăria Iași. Într-o intervenție telefonică la Digi24, Mihai Chirica, a precizat că încă nu a luat o decizie privind o posibilă candidatură la Primăria Iași din partea PNL. Acesta a argumentat că, în momentul de față, are două variante: fie candidat independent susținut de PNL, fie candidat PNL.

„E o știre care provine dintr-o declarație făcută de un deputat PNL. Și întâmplarea vine că tot azi s-a adus la cunoștință sondajul PNL privind municipiul Iași. Astfel, mi s-a spus că eu sunt soluția. Nu a fost luată o decizie la centru partidului, cum se întâmplă în mod normal. Eu voi continua proiectul meu pentru Iași.

Citește și: ALERTĂ Senatul a respins OUG privind alegerile anticipate! Actul normativ va fi trimis la Camera Deputaților

Eu nu sunt membru PSD. Și mâine dacă mă duc la UDMR, o să ma acuze tot de blat. Eu am fost exclus din PSD, în 2017”, a spus Mihai Chirica, la Digi24.

Mihai Chirica a mai spus că pe 24 ianuarie, la Iași, a discutat ultima oară cu Klaus Iohannis.  „NU am discutat (despre candidatura la primăria Iași n.r.) Domnia Sa nu și-a manifestat opțiuni politice”, a punctat Chirica.

„Imi pare foarte rău ca trebuie să accentuez. În momentul în care mă voi decide să candidez din partea unui partid, voi candida. Am spus ca sunt decis sa candidez la Primărie. Sunt independent. Sunt necăsătorit politic și daca ma întorc în trecut.”, a subliniat Chirica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.