Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor a decriptat jocul opoziției: Până și ei speră să nu treacă moțiunea de cenzură

fifor

Senatorul PSD, Mihai Fifor, consideră că nici măcar cei din opoziție nu își doresc să treacă moțiunea de cenzură, pentru că nu sunt pregătiți să preia guvernarea.

Citește și: Viorica Dăncilă, dezvăluiri din ultima seară de libertate a lui Liviu Dragnea: recunoaște TENSIUNILE dintre ei

”Vedem zilele acestea că moțiunea de cenzură este unul din instrumentele de imagine de care se folosește opoziția pentru scoring politic și jocuri de imagine într-o logică electorală.

Deși este un instrument perfect legitim și democratic, opoziția a reușit să-l transforme într-o tactică de campanie.

Nu cred că PNL are curajul să își asume guvernarea. Nu a văzut nimeni un program de guvernare. Nu a văzut nimeni o propunere de echipă guvernamentală.

Ce știm însă cu siguranță despre “programul de guvernare” al PNL – asta pentru că sunt declarațiile publice ale domnului Orban - este că vor să taie din veniturile IT-iștilor, vor să taie mai mult de jumătate din numărul bugetarilor, în condițiile în care România are deficit de medici, de profesori și de polițiști, vor să taie salariul minim și vor să abroge OUG 114 ca să lase iar să urce prețurile gazelor naturale și energiei electrice.

Singurul lucru pe care PNL îl are până acum este un discurs virulent împotriva PSD și, probabil, speranța că această moțiune nu va trece, pentru ca artificiul de imagine să fie complet.

Cert este doar faptul că puțin probabila cădere a guvernului în acest moment ar duce țara într-o zonă de instabilitate și de vulnerabilitate, pe care colegii din opoziție se fac că nu o văd.”, scrie Mihai Fifor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.